fredag 20 maj 2011

shopping vs Miró

C fyllde 40 år så vi tog en sväng till Bristol för att se till att det gick rätt till. Det gick rätt till. Champagnen öppnades i god ordning strax efter midnatt.


Bra kockar hittas oftast på de mest udda ställen - denna fanns på ett flygfält 40 minuter utanför Bristol. Trots en hel weekend i Cotswold hann vi inte med någon flygning, däremot tog vi en sväng för att titta på ett hybrisbygge (Woodchester Mansion) av stora mått från 1800- nån gång. Även på den tiden fick man välja kranar till badkaret själv.


C har köpt en hund. Hunden är i storlek av en mindre kalv, vilket lätt gick att se när vi travade runt på landsbygden. Jag vet inte vem som blev mest rädd av mötet, hunden eller kalven. Pinnen i munnen är närmare en meter lång...


När vi ändå var i England passade vi på att ta ett par dagars shopping och kultur i London. Svagt resultat på shoppingen. Kulturdelen fyllde vi dock kvoten med Miró på Tate Modern, samt 1900-tals konst på National Gallery.

Jag passade även på att fortsätta serien barfota (eller Vibram Fivefingers) i storstäder, med fem kilometer morgonlöpning i Hyde Park och Kensington Gardens som låg precis runt hörnet från hotellet (The Royal Park där vi blev helt oförtjänt uppgraderade till en minisvit).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar